Dnes je Čtvrtek 16.8.2018 a svátek má Jáchym | V databázi máme 4 775 receptů


Rizoto z vepřovky

Zařazeno v kategorii: Recepty - Těstoviny, noky > Rizota
Autor: Veruška

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Rizoto z vepřovky ingredience:

rýže: 3 sáčky
houby sušené: hrst
cibule velká: 1
olej na smažení: dle potřeby
maso vepřové ve vlastní šťávě: 1 konzerva
hrášek sterilizovaný: 1 konzerva
sůl: špetka
pepř: špetka

Rizoto z vepřovky postup:

Krok 1: Rýži uvaříme podle návodu. Houby namočíme a cibuli nakrájíme.
Krok 2: Na oleji osmažíme cibuli, přidáme maso z konzervy, které jsme rozkrájeli na kousky, namočené houby a sterilovaný hrášek (samozřejmě bez nálevu).
Krok 3: Vše mírně podusíme a nakonec přisypeme hotovou rýži. Okořeníme podle chuti.

Fotografie

K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.

Ohodnoťte recept "Rizoto z vepřovky"

Stav hlasování: 2.5/5 (42 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Vstupte do diskuse receptu Rizoto z vepřovky ...

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Rizota

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci