Dnes je Pondělí 23.10.2017 a svátek má Teodor | V databázi máme 4 767 receptů


Bombajské dušené

Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Lucka

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Bombajské dušené ingredience:

4 plátky vepřového masa , 4 lžíce oleje, 1/2 lžičky chilli, pepř, 1 lžička polohrubé mouky, 2 cibule, 2 rajčata nebo kečup, 1 hrnek 10° světlého piva, sůl

Bombajské dušené postup:

Maso nakrájíme na kousky a 3 hodiny marinujeme ve směsi z oleje, koření, mouky a soli. Potom asi 10 minut maso i s marinádou smažíme, přidáme najemno nakrájenou cibuli a rajčata. Po chvilce směs zalijeme pivem a dusíme doměkka.

Fotografie

K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.

Ohodnoťte recept "Bombajské dušené"

Stav hlasování: 3.4/5 (166 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Vstupte do diskuse receptu Bombajské dušené ...

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Vepřové maso

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci