Plněný bůček
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Dáša
před 13 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 21 732×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Plněný bůček ingredience:
1000g bůčku bez kosti
12 stroužků česneku,
5 kuliček pepře,
5 bobkových listů
sůl
Plněný bůček postup:
Vše dáme do vody a uvaříme.Po uvaření ihned rozkrájíme bůček na slabší delší pruhy, asi 4 cm široké. Ještě horký obalíme v této směsi:
12 stroužků česneku (prolisovaných),
1 lžička pepře,
1 lžička kari,
1 lžička sladké papriky,
1 lžička grilovacího koření,
2 lžičky worcesteru,
2 lžičky oleje,
trochu pálivé papriky
Po obalíme zabalíme jednotlivé pruhy do alobalu, necháme zchladit a uložíme do lednice na 7 dní. Krájíme na plátky a podáváme k pivu s chlebem, okurkou a hořčicí.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Plněný bůček"
Zkuste také
Reklama