Dnes je Úterý 14.5.2024 a svátek má Bonifác | V databázi máme 4 808 receptů


Moravský vrabec

Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Zuzule

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Moravský vrabec ingredience:

4 větší plátky vepřového masa
1 mrkev
4 plátky slaniny
1 cibule
2 stroužky česneku
200ml hovězího vývaru
sklenka černého piva
sádlo
sůl, pepř
lžíce hladké mouky




Moravský vrabec postup:

Maso lehce naklepeme, osolíme, opepříme, okořeníme prolisovaným česnekem. Na každý plát masa dáme plátek slaniny a kus mrkve, zabalíme, spíchneme párátkem. Na pánvi rozpálíme sádlo, na něm ze všech stran zprudka orestujeme maso, podlijeme vývarem, pivem a dusíme do měkka.Měkké maso vyjmeme a šťávu zahustíme moukou. Na talíři maso přeléváme vypečenou šťávou.

Fotografie

K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.

Ohodnoťte recept "Moravský vrabec"

Stav hlasování: 2.1/5 (40 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Vstupte do diskuse receptu Moravský vrabec ...

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Vepřové maso

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci