Ohnivá pánev čerta Šmajstrla
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené  > Vepřové maso 
				Autor: lucka
před 16 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 557×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Ohnivá pánev čerta Šmajstrla ingredience:
200 g vepřového plecka /kotlet bez kostí/ 
400 g kuřecích řízků 
200 g klobásky 
1 červená paprika 
1 zelená paprika 
1 plechovka červených fazolí v chilli omáčce 
4 střední cibule 
6 stroužků česneku 
200 g žampionů nebo plechovka sterilovaných 
50 ml olivového oleje 
2 chilli papričky /koření/ 
1 pórek 
100 ml piva 
1 kelímek strouhaného křenu 
sůl 
mletý pepř
Ohnivá pánev čerta Šmajstrla postup:
Maso pokrájíme na nudličky, klobásku na tenká kolečka, žampiony oloupeme a pokrájíme na kousky, papriky zbavíme jadřinců, nakrájíme na proužky, česnek a cibuli nakrájíme na malé kostičky.Na rozpáleném oleji osmahneme klobásku a maso, vyjmeme na talíř, do výpeku dáme nakrájenou cibuli a česnek , přidáme papriky, žampiony a restujeme tak 3 -5 minut. Pak zpět vložíme maso, na kousky nakrájené chilli papričky nebo lžičku chilli koření, podlijeme mírně pivem a pár minut podusíme. Přidáme plechovku fazolí (dle potřeby i s trochou nálevu ) a prohřejeme. Okořeníme dle chuti. Podáváme na pánvi ozdobené jemnými kolečky pórku a hustě posypané čerstvě nastrouhaným křenem.
Přílohy: hranolky, americké brambory, pečivo
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Ohnivá pánev čerta Šmajstrla"
Zkuste také
Reklama









