Srdcový guláš
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Hovězí maso
Autor: máťa
před 13 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 14 649×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Srdcový guláš ingredience:
1 hovězí srdce
2 cibule
tuk
2 lžíce rajčatového protlaku
2 stroužky česneku
asi lžíce hladké mouky
drcení kmín, sůl, pepř na dochucení
asi 300ml vývaru
Srdcový guláš postup:
Srdce rozkrojíme, zbavíme blan a žilek, omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. Drobně pokrájené cibule osmahneme na tuku, vložíme na ni nakrájené srdce, poprášíme moukou, zprudka opečeme, přidáme protlak, česnek, sůl, kmín, pepř a podlijeme vývarem. Dusíme do měkka.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Srdcový guláš"
Zkuste také
Reklama