Pradědovo tajemství
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené  > Vepřové maso 
				Autor: lucka
před 16 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 884×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Pradědovo tajemství ingredience:
4 vepřové kotletky bez kostí 
1 balení zeleninového leča 
1 cibule 
8 stroužků česneku 
5 lžic oleje 
5 lžic rajského protlaku nebo kečupu 
1 dcl piva 
20 dkg strouhané Nivy / jiný sýr dle chuti / 
sůl 
pepř 
oregáno 
feferonky 
8 topinek
Pradědovo tajemství postup:
Na oleji zpěníme cibuli, přidáme opepřené a osolené kotletky a orestujeme z obou stran. Přendáme na talíř a do výpeku přidáme rajský protlak, zeleninové lečo, drcený česnek a pivo a mírně povaříme asi 3 minuty.Dochutíme pepřem, solí a oreganem. Maso dáme zpět a necháme prohřát. Na talíř klademe vždy dvě klasicky připravené topinky potřené česnekem a přelejeme je šťávou se zeleninou. Na to položíme porci masa a posypeme hustě strouhanou Nivou. Ozdobíme feferonkou.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Pradědovo tajemství"
Zkuste také
Reklama









