Dnes je Sobota 27.4.2024 a svátek má Jaroslav | V databázi máme 4 808 receptů


Moravský vrabec

Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Vepřové maso
Autor: Lucka

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Moravský vrabec ingredience:

600g vepřové plece, sůl, 1 lžička drceného kmínu, 4 stroužky česneku, 1 cibule

Moravský vrabec postup:

Maso nakrájíme na větší kostky, dáme do mísy, osolíme, posypeme kmínem a tenkými plátky česneku. Promícháme a necháme odležet. Maso dáme do pekáče, zprudka zapečeme, přidáme nakrájenou cibuli, podlijeme a za občasného přelévání vypečenou šťávou a podlévání vodou zvolna pečeme asi hodinu doměkka.

Fotografie

Ohodnoťte recept "Moravský vrabec"

Stav hlasování: 2.8/5 (124 hlasů celkem)

Zkuste také

  • Závitky se sardelovou pastou

    Hovězí plátky očistěte a pořádně naklepejte. Z jedné strany ... Pokračovat »

  • Reklama

    Komentáře k receptu

    K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

    Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

    Vstupte do diskuse receptu Moravský vrabec ...

    Mohlo by Vás zajímat ...


    Recepty z kategorie Vepřové maso

    Poslední přidané recepty

    Nejoblíbenější recepty

    

    Poslední rady a tipy

    Náhodné recepty

    ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



      Naši partneři:

    • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci