Dnes je Středa 23.8.2017 a svátek má Sandra | V databázi máme 4 761 receptů


Křupavá bageta s tuňákem Rio Mare, zastřeným křepelčím vajíčkem a salátem v medovém dresinku

Zařazeno v kategorii: Recepty - Předkrmy > Studené předkrmy
Autor: Jakub Chlad;

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Křupavá bageta s tuňákem Rio Mare, zastřeným křepelčím vajíčkem a salátem v medovém dresinku ingredience:

Cereální bageta
120 g tuňáka Rio Mare ve vlastní šťávě
4 ks křepelčích vajíček,
60 g rukoly
100 g cherry rajčat
80 g fazolí v nálevu

Zálivka:
40 g tuňákového krému Rio Mare Paté
1 lžíce olivového oleje
1 lžička dijónské hořčice
1 lžička mléka
1 lžička medu
1 lžička balsamica
ocet a voda na zastřené vejce

Křupavá bageta s tuňákem Rio Mare, zastřeným křepelčím vajíčkem a salátem v medovém dresinku postup:

Šikmým řezem ukrojíme z bagety 4 delší plátky, silné asi 1 cm a lehce je potřeme olivovým olejem a opečeme v troubě. Připravíme dresink: do medu, hořčice, balsamica, metlou zašleháme olej a tuňákový krém. Zjemníme mlékem. Nakrájená rajčata smícháme se scezenými fazolemi a dresinkem. Nakonec do salátu zlehka vmícháme očištěnou rukolu. V horké vodě (asi 90°C) s octem připravíme obvyklým způsobem zastřené vejce. Na plátky opečené bagety navrstvíme salát s kousky tuňáka a položíme vajíčko.

Fotografie

Ohodnoťte recept "Křupavá bageta s tuňákem Rio Mare, zastřeným křepelčím vajíčkem a salátem v medovém dresinku"

Stav hlasování: 3.1/5 (128 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Studené předkrmy

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci