Smažená čína
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Michaela Černá
před 16 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 3 977×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Smažená čína ingredience:
1/2kg masa (může být vepřové, kuřecí, králík, krůta)
1 malá lžička soli
1 malá lžička cukru
1 malá lžička papriky sladké
½ malé lžičky pálivé papriky nebo jiného ostrého koření
1 malá lžička grilovacího koření
1 malá lžička vegety
(lze přidat i česnek)
3 vejce
1 malá lžička solamylu, maizeny
1 malá lžička oleje
Smažená čína postup:
vše pokrájet na nudličky, promíchat, posypat vrstvou pokrájené cibule,nechat 48hodin v misce odležet
pak promíchat s cibulí – musí být matlavé, kdyby se maso sypalo, přidat vejce
lžící dávat do rozpáleného oleje, vytvarovat malé placičky, upéci po obou stranách a nechat na ubrousku odkapat
Ps: vejce přidávám vždy, odkapávat nenechávám
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Smažená čína"
Zkuste také
Reklama