Dnes je Pondělí 23.10.2017 a svátek má Teodor | V databázi máme 4 767 receptů


Hovězí ragú na víně

Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Havas

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Hovězí ragú na víně ingredience:

800 g hovězího krku
2 ks mrkve
1 petržel
1/4 celeru
2 cibule
150 g slaniny
150 g anglické slaniny
100 g žampionů
1/2 l červeného vína
2 lžíce rajčatového protlaku
1 lžíce brusinkového kompotu
2 lžíce švestkových povidel
1 kostka Masoxu Vitana
sůl
bazalka

Hovězí ragú na víně postup:

Mrkev, petržel a celer nakrájíme na kostky, dáme do hrnce a orestujeme na oleji. Přimícháme na kousky nakrájenou slaninu. Dále přidáme 1 cibuli, protlak a na kostky nakrájené maso.
Vše osmahneme, osolíme, podlijeme trochou vody, přidáme Masox a podusíme.
Po 30 minutách přilijeme víno a dusíme doměkka. Jakmile je maso měkké, přidáme brusinky, povidla, a krátce povaříme.
Maso vyjmeme a zeleninu rozmixujeme. Na pánvi osmahneme nakrájenou anglickou slaninu, žampiony, druhou cibuli a vmícháme do omáčky. Nakonec přidáme podle chuti bazalku.
Podáváme s bramborovou kaší.

Fotografie

Ohodnoťte recept "Hovězí ragú na víně"

Stav hlasování: 2.3/5 (8 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Vstupte do diskuse receptu Hovězí ragú na víně ...

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci