Dnes je Pátek 26.4.2024 a svátek má Oto | V databázi máme 4 808 receptů


Tatarák - tatarský biftek

Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Hovězí maso
Autor: Lenka

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Tatarák - tatarský biftek ingredience:

* 400 g pravé hovězí svíčkové
* lžíce krájené cibule
* lžíce hořčice
* lžíce kečupu
* lžíce worchesterové omáčky
* sůl
* mletý pepř
* 2 žloutky
* česnek
* chléb

Tatarák - tatarský biftek postup:

Maso na tatarský biftek (tatrák) dvakrát přemeleme, aby bylo jemné a pokud máme rádi opravdu jemný tatarák, můžeme maso naškrábat nožem. Maso dáme do misky, přidáme cibuli, hořčici, worchesterovou omáčku, osolíme, opepříme, přidáme žloutky, vše dobře promícháme a dáme vychladit. K masu osmažíme topinky a společně podáváme.

Fotografie

K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.

Ohodnoťte recept "Tatarák - tatarský biftek"

Stav hlasování: 2.7/5 (97 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 17 komentářů

27.07.2011 08:47 - david - kmin
26.02.2011 00:00 - tom - Bez nadpisu
26.02.2011 00:00 - tom - Bez nadpisu
11.01.2011 00:00 - Dana Votavová - Bez nadpisu
11.01.2011 00:00 - Dana Votavová - Bez nadpisu

Vstupte do diskuse receptu Tatarák - tatarský biftek ...

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Hovězí maso

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci