Dnes je Pátek 26.4.2024 a svátek má Oto | V databázi máme 4 808 receptů


Rajčatová polévka z Itálie

Zařazeno v kategorii: Recepty - Polévky > Zeleninové polévky
Autor: Linda P.

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Rajčatová polévka z Itálie ingredience:

4 lžíce olivového oleje
4 větší cibule,
2 stroužky česneku
kilo rajčat
1 l vývaru
8 lístků bazalky
snítka tymiánu
sůl, pepř a cukr
1 dl smetany
50g vařené rýže
hrst strouhaného tvrdého sýra




Rajčatová polévka z Itálie postup:

Na oleji osmažíme nasekanou cibuli s česnekem. Přihodíme nakrájená rajčata a zalijeme vývarem. Povaříme 20 minut a osolíme. Přidáme cukr a mletý pepř. Propasírujeme, přidáme smítku tymiánu, a smetanu s rýží. Krátce vaříme a na konec přidáme na drobno nasekanou bazalku. Můžeme podávat s kostičkami veky a na talíři posypat strouhaným sýrem.


Fotografie

K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.

Ohodnoťte recept "Rajčatová polévka z Itálie"

Stav hlasování: 2.3/5 (40 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Vstupte do diskuse receptu Rajčatová polévka z Itálie ...

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Zeleninové polévky

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci