Dnes je Středa 28.10.2020, státní svátek. | V databázi máme 4 791 receptů


Mexický hovězí krk

Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Veruška

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Mexický hovězí krk ingredience:

750 g hovězího krku, 3-4 lžičky mexického koření, olej, sůl, 3 cibule, 2 malé feferonky, 2 plechovky červených fazolí, 1 malá plechovka sterilované kukuřice, 1 lžička solamylu, 200 ml červeného vína

Mexický hovězí krk postup:

Maso pokrájíme na nudličky a promícháme s kořením a jednou lžící oleje.
Cibuli pokrájíme nahrubo a přimícháme k masu.
V kastrolu nebo hlubší pánvi rozpálíme malé množství oleje a maso s cibulí za stálého míchání prudce opečeme ze všech stran (6-8 minut).
Podlijeme vínem, osolíme, přidáme feferonky a pod pokličkou dusíme doměkka. Je-li třeba, podlijeme vodou.
Fazole a kukuřici scedíme.
Solamyl rozmícháme v troše vody.
Až je maso měkké, přilijeme k němu vodu se solamylem, promícháme, přisypeme fazole s kukuřicí a ještě pár minut povaříme.
Podáváme s chlebem nebo rýží.

Fotografie

K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.

Ohodnoťte recept "Mexický hovězí krk"

Stav hlasování: 3.1/5 (38 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 1 komentář

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci