Kedlubnové řízečky
Zařazeno v kategorii: Recepty - Bezmasá jídla a sýry
Autor: Lucka
před 15 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 9 595×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Kedlubnové řízečky ingredience:
4 větší kedlubny, 2 polévkové lžíce mouky, pepř, sůl, 2 vejce, 3 lžíce strouhanky, ztužený tuk
Kedlubnové řízečky postup:
Kedlubny očistíme a vcelku uvaříme v malém množství slané vody. Potom je necháme odkapat a rozkrájíme na plátky tlusté asi 1cm. Mouku smícháme s pepřem a solí, rozšleháme vejce. Plátky obalíme v mouce, ve vejci a nakonec ve strouhance. Smažíme na rozehřátém oleji dozlatova.Fotografie
Ohodnoťte recept "Kedlubnové řízečky"
Zkuste také
Reklama