Tagliatelle con funghi e carne macinata
Zařazeno v kategorii: Recepty - Těstoviny, noky > Těstoviny
Autor: Angelis
před jedenácti roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 22 588×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Tagliatelle con funghi e carne macinata ingredience:
- 300g mletého masa
- 300g čerstvých těstovin tagliatelle
- sezónní hřiby nebo čerstvé žampióny (cca 100g)
- pepř, sůl, olivový olej
- italská smetana s příchutí „funghi porcini“ – mají např. v obchůdku Benissimo za radnicí v Liberci (nebo klasická smetana na vaření)
- parmezán nebo gran moravia
Tagliatelle con funghi e carne macinata postup:
■na olivovém oleji (cca 3 lžíce) dejte osmažit houby nakrájené na drobno (nebo dle libosti) společně s mletým masem■osolte, opepřete
■dejte vařit vodu na těstoviny (osolte ji)
■hotové těstoviny smíchejte s masem, houbami, trochou parmezánu a smetanou (pokud použijete tu českou smetanu na vaření, tak je potřeba ji ještě se směsí povařit, aby zhoustla, ta italská smetana se nevaří – naleje se přímo na směs a těstoviny)
■všecho ještě opepřete a pořádně promíchejte
■navrch ještě nasypte trochu parmezánu
Fotografie
Ohodnoťte recept "Tagliatelle con funghi e carne macinata"
Zkuste také
Reklama