Dnes je Středa 24.4.2024 a svátek má Jiří | V databázi máme 4 808 receptů


Karlovarský guláš

Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: Honza

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Karlovarský guláš ingredience:

600 g hovězí zadní nebo plec
1 lžíce másla
1 střední cibule
1 lžička sladké papriky
sůl
vývar
jíška
2 dl smetany

Karlovarský guláš postup:

Drobně nakrájenou cibuli zpěnit na másle, přidat na kostky nakrájené, mírně osolené maso a orestovat. Poprášit paprikou, zamíchat a podlít vývarem. Dusit mírně podlité.
Ze lžičky másla a lžíce hladké mouky udělat světlou jíšku a přidat k měkkému masu společně se smetanou (může být i mléko) a krátce povařit.
Příloha: noky, jemný knedlík nebo rýže.

Fotografie

K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.

Ohodnoťte recept "Karlovarský guláš"

Stav hlasování: 2.7/5 (51 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Vstupte do diskuse receptu Karlovarský guláš ...

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci