Dnes je Úterý 16.10.2018 a svátek má Havel | V databázi máme 4 775 receptů


Jehněčí plátky v jogurtové marinádě

Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Skopové, telecí a jiné maso
Autor: Káťa

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Jehněčí plátky v jogurtové marinádě ingredience:

4 jehněčí plátky

Marináda:
2 bílé jogury
100ml bílého vína
lžíce olivového oleje
bylinky
sůl, pepř



Jehněčí plátky v jogurtové marinádě postup:

Z jogurtu, vína, oleje, nasekaných bylinek, soli a pepře umícháme marinádu. Plátky masa polijeme marinádou a necháme v chladu asi 3 hodiny marinovat (nejlepší je ovšem přes noc). Na oleji z obou stran opékáme do měkka.

Fotografie

K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.

Ohodnoťte recept "Jehněčí plátky v jogurtové marinádě"

Stav hlasování: 2.4/5 (56 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Vstupte do diskuse receptu Jehněčí plátky v jogurtové marinádě ...

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Skopové, telecí a jiné maso

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci