Dnes je Pátek 29.3.2024 a svátek má Taťána | V databázi máme 4 808 receptů


Hovězí krk a vepřový bůček jako roštěnky

Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: MirekČ

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Hovězí krk a vepřový bůček jako roštěnky ingredience:

vepřový bůček
hovězí krk
cibule
sádlo
hovězí bujón
sůl
pepř
jíška

Hovězí krk a vepřový bůček jako roštěnky postup:

Obě masa nakrájíme na kostky, posolíme opepříme a připravujeme jako klasickou roštěnou. Na sádle zpěníme cibulku, pak orestujeme maso, přidáme hovězí bujon a zalejeme vývarem. Dusíme na mírném ohni do měkka. Já jsem použil pro urychlení "papiňák". nakonec zahustíme jíškou a provaříme, případně dosolíme vegetou a dochutíme hořčicí.

pozn.: kupodivu byla obě masa měkká za stejnou dobu
viz.: http://clupmi.blog.cz/1007/uz-vas-to-nekoho-napadlo-zkombinovat

Fotografie

Ohodnoťte recept "Hovězí krk a vepřový bůček jako roštěnky"

Stav hlasování: 2.9/5 (116 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 4 komentáře

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci