Hovězí krk a vepřový bůček jako roštěnky
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené > Zvěřina
Autor: MirekČ
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 4 komentáře zobrazeno 25 947×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Hovězí krk a vepřový bůček jako roštěnky ingredience:
vepřový bůček
hovězí krk
cibule
sádlo
hovězí bujón
sůl
pepř
jíška
Hovězí krk a vepřový bůček jako roštěnky postup:
Obě masa nakrájíme na kostky, posolíme opepříme a připravujeme jako klasickou roštěnou. Na sádle zpěníme cibulku, pak orestujeme maso, přidáme hovězí bujon a zalejeme vývarem. Dusíme na mírném ohni do měkka. Já jsem použil pro urychlení "papiňák". nakonec zahustíme jíškou a provaříme, případně dosolíme vegetou a dochutíme hořčicí.pozn.: kupodivu byla obě masa měkká za stejnou dobu
viz.: http://clupmi.blog.cz/1007/uz-vas-to-nekoho-napadlo-zkombinovat
Fotografie
Ohodnoťte recept "Hovězí krk a vepřový bůček jako roštěnky"
Zkuste také
Reklama