Holandský řízek
Zařazeno v kategorii: Recepty - Maso, pečené, vařené, dušené  > Mleté masa 
				Autor: Sofí
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 23 559×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Holandský řízek ingredience:
500g mletého masa
150g tvrdého sýra 
nasekaná petrželová nať 
1 vejce 
sůl 
pepř 
hladká mouka, vejce a strouhanka na obalení 
tuk na smažení                
                
              
            
                                          
              
Holandský řízek postup:
Maso osolíme a opepříme, přidáme nastrouhaný tvrdý sýr, petrželovou nať a promícháme. Z masa tvoříme placky, které obalíme v hladké mouce, rozšlehaném vejci a nakonec ve strouhance,smažíme na rozpáleném tuku z obou stran dozlatova.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Holandský řízek"
Zkuste také
Reklama









