Dnes je Úterý 22.5.2018 a svátek má Emil | V databázi máme 4 775 receptů


Tepelná úprava mořských plodů

Připravujeme-li konzervované plody moře, musíme je po scezení propláchnout studenou vodou a nechat okapat.

Ohodnoťte článek "Tepelná úprava mořských plodů"

Stav hlasování: 2.5/5 (79 hlasů celkem)

Komentáře ke článku

K tomuto článku je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Přidejte Váš komentář

Vaše jméno:*
E-mail *:
Nadpis:
Komentář:
* Pokud je obrázek nečitelný, nový načtete kliknutím na obrázek.
Pro přihlášené se kontrolní obrázek nezobrazuje. Přihlašte se či se zaregistrujte pokud ještě nemáte účet.
Opište text z obrázku: *

Reklama


Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty

  • Kuřecí satay

    Suroviny na marinádu rozmixujeme do hladké pasty. Kuřecí stehna nakrájíme na sil…

  • Kuřecí Satay

    Suroviny na marinádu rozmixujeme do hladké pasty. Kuřecí stehna nakrájíme na sil…

Poslední rady a tipy



Náhodné recepty



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci