Dnes je Úterý 22.1.2019 a svátek má Slavomír | V databázi máme 4 776 receptů


Hovězí polévka

Zařazeno v kategorii: Recepty - Polévky > Masové vývary a polévky
Autor: lucka

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Hovězí polévka ingredience:

hovězí žebro; půlka cibule (vcelku); 2x mrkev celá + 1x celer celý |nebo může být mražená směs pod svíčkovou| 3 str. česneku; sůl; pepř celý 6 kuliček; nové koření 5 kuliček; nudle; petržel kudrnka; kapání

Hovězí polévka postup:

Žebro + mrkev (vcelku) + celer (vcelku) + cibule + česnek + pepř + nové koření + sůl - dám do velkého hrnce a zaljeme vodou. vaříme mírně asi 2,5 - 3 hodiny. Dle potřeby doléváme horkou vodou.
Zeleninu + cibuli + česnek vyjmeme a nakrájíme. Z kosti obereme maso. Vývar scedíme do jiného hrnce.
Pokud chceme použít mraženou zeleninu, teď je čas jí do vývaru vložit. JInak přidáme zeleninu + maso. Přidáme nudle a vaříme než se uvaří. Nakonec přidáme kapání a petrželku a je hotovo.

Fotografie

Ohodnoťte recept "Hovězí polévka"

Stav hlasování: 3.0/5 (57 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 6 komentářů

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Masové vývary a polévky

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci