Dnes je Sobota 27.4.2024 a svátek má Jaroslav | V databázi máme 4 808 receptů


Boršč

Zařazeno v kategorii: Recepty - Polévky > Masové vývary a polévky
Autor: kamil

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Boršč ingredience:

700g hovězí kližky
500g plecka
2 čabajky
2 velké cibule
1 velká červená řepa
3 mrkve
1 petržel
1 malý celer
500g hlávkového zelí
200g kyselého zelí
smetana
olej
sůl




Boršč postup:

Maso nakrájíme na kousky. V hrnci na oleji zpěníme na drobno pokrájené cibule, přidáme na hrubo nastrouhanou zeleninu, maso a nakrájené klobásy, podlijeme, osolíme a podusíme asi 20 minut. Přidáme zelí pokrájené na nudličky, červenou řepu a překrájené kyselé zelí. Dolijeme vodu a vaříme dokud není maso měkké. Na talíři přidáme kopeček smetany.

Fotografie

K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.

Ohodnoťte recept "Boršč "

Stav hlasování: 2.5/5 (266 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Vstupte do diskuse receptu Boršč ...

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Masové vývary a polévky

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci