Dnes je Neděle 28.4.2024 a svátek má Vlastislav | V databázi máme 4 808 receptů


Boršč

Zařazeno v kategorii: Recepty - Polévky > Masové vývary a polévky
Autor: lucka

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Boršč ingredience:

400g masa (hovězího i vepřového), sůl, 1 1/4l vody, 100g kořenové zeleniny, 20g másla, 1 cibule, 100g syrového zelí, 1 červená řepa, 2 brambory, 1/2 kostky masoxu, 1/4l kyselé smetany nebo šlehačky

Boršč postup:

Maso pokrájené na menší kusy dáme vařit do osolené vody. Zatím na másle osmahneme na nudličky nakrájenou zeleninu a cibuli a přidáme ji k měkkému masu. Pak přidáme na nudličky pokrájené zelí, syrovou červenou řepu, brambory a vaříme. Když je vše měkké, nakrájíme maso na menší kousky a polévku ochutíme masoxem. Polévka je zahoustlá masem a zeleninou. Na talíři dozdobíme smetanou.

Fotografie

K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.

Ohodnoťte recept "Boršč"

Stav hlasování: 2.1/5 (41 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Vstupte do diskuse receptu Boršč ...

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Masové vývary a polévky

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci