Zapékané zelné listy
před 15 roky Tisk článku Tisk článku do PDF Poslat emailem 1 komentář přečteno 12 156×
1 hlávka bílého zelí, 1 červená paprika, olej, 70 g rajčatového protlaku, 0,2 l zeleninového vývaru, 0,2 l sladké smetany, 1 lžíce hladké mouky, 1 lžička vegety, 50 g tvrdého sýru Náplň: 300 g uzeného masa, 100 g uvařené rýže, 1 vejce, 1 cibule, 1 lžíce strouhanky, mletý černý pepř, provensálské koření, petrželová nať
Ohodnoťte recept "Zapékané zelné listy"
Reklama
Zapékané zelné listy
Velmi dobré, dnes jsem dělala, jen jsem dala místo jednoho vejce dvě do sekané, zdála se mi suchá. Také jsem nevěděla, jakou přílohu dát, nakonec
jsem zvolila veku na plátky a bylo dobré. Pokud není veka, dá se i nakrájený rohlík na plátky.cVPf