Vepřový brabec s bramborovým knedlíkem a zelím
před 15 roky Tisk článku Tisk článku do PDF Poslat emailem 2 komentáře přečteno 19 044×
750 g vepřového bůčku nebo plece 1 cibule 2 stroužky česneku olej 1 lžíce hladké mouky voda na podlévání kmín sůl na zelí: 1 kg bílého hlávkového zelí 1 cibule 1 lžíce hladké mouky 1 syrový nastrouhaný brambor voda na dušení sádlo nebo olej kmín sůl cukr ocet na knedlíky: 1 kg ve slupce vařených brambor 1 vejce 200 g hrubé mouky 150 g pšeničné krupice, sůl
Ohodnoťte recept "Vepřový brabec s bramborovým knedlíkem a zelím"
Reklama
Přímo vynikající, už jsem nedávno něco podobného dělala a nemá to chybu, prostě brambory ,zelí a vrabci, to je ono