Dnes je Čtvrtek 9.5.2024 a svátek má Ctibor | V databázi máme 4 808 receptů


Tuňák v rajské omáčce

Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: lucka

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Tuňák v rajské omáčce ingredience:

2 červené papriky, 4 větší rajčata, 1 červená feferonka, 2 svazky petrželové natě, 3 stroužky česneku, 300g cibule, 4 lžíce oleje, pepř,sůl, 1 lžíce sladké mleté papriky, 2 lžičky instantního masového vývaru, 4 řezy tuňáka, 250g žampionů

Tuňák v rajské omáčce postup:

Papriky očistíme a nakrájíme na drobné kostičky. Rajčata spaříme ve vodě, oloupeme, zbavíme zrníček a dužinu nakrájíme na kostičky. Feferonku očistíme a jemně nakrájíme. Petrželovou nať nasekáme na drobno. Česnek a cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky a osmažíme na oleji, přidáme papriky, rajčata, feferonku a petržel. Dusíme asi 10 minut. Okořeníme solí, pepřem, sladkou paprikou, vývarem. Omáčku přendáme do zapékací mísy, tuňáka vložíme do omáčky, formu přikryjeme a vložíme do předehřáté trouby asi na 30 minut. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky, přidáme k tuňákovi a ještě 10 minut zapečeme.

Fotografie

K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.

Ohodnoťte recept "Tuňák v rajské omáčce"

Stav hlasování: 2.1/5 (39 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Vstupte do diskuse receptu Tuňák v rajské omáčce ...

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Ryby sladkovodní i mořské

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci