Dnes je Neděle 26.5.2024 a svátek má Filip | V databázi máme 4 808 receptů


Tipy marinád na králičí maso

Králičí maso můžeme před pečením vylepšit marinováním. Marinádu používáme i na podlévání masa, protože se do ní vyluhují cenné látky.

Ohodnoťte článek "Tipy marinád na králičí maso"

Stav hlasování: 2.4/5 (96 hlasů celkem)

Komentáře ke článku

K tomuto článku je celkem 1 komentář

19.04.2011 v 21:54 zaslal Sarkiska

Marináda

Zajímavé tipy – určitě zkusím ten citron. Já dávám na maso tak půl hodinky předem majolku (Hellmanns – u nich na stránkách jsem to i viděla:)) – maso je pak křehčí a šťavnatější. Určitě doporučuji vyzkoušet.

Přidejte Váš komentář

Vaše jméno:*
E-mail *:
Nadpis:
Komentář:
* Pokud je obrázek nečitelný, nový načtete kliknutím na obrázek.
Pro přihlášené se kontrolní obrázek nezobrazuje. Přihlašte se či se zaregistrujte pokud ještě nemáte účet.
Opište text z obrázku: *

Reklama


Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty

Poslední rady a tipy



Náhodné recepty



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci