Dnes je Úterý 23.4.2024 a svátek má Vojtěch | V databázi máme 4 808 receptů


Tipy marinád na králičí maso

Králičí maso můžeme před pečením vylepšit marinováním. Marinádu používáme i na podlévání masa, protože se do ní vyluhují cenné látky.

Vyzkoušejte některou z následujících marinád:

1) citronová šťáva, nakrájená petrželka, nadrobno nakrájená cibule, zrnka pepře, bobkový list

2) vinný ocet, sůl, zrnka pepře, nakrájená petrželka, kořenová zelenina, bobkový list, olej

3) vinný ocet a červené víno v poměru 1:1, bobkový list, zrnka pepře, tymián, zázvor, hřebíček

4) vinný ocet a červené víno v poměru 1:1, kořenová zelenina, cibule, zrnka pepře, nové koření, bobkový list, jalovčinky

Ohodnoťte článek "Tipy marinád na králičí maso"

Stav hlasování: 2.4/5 (96 hlasů celkem)

Reklama

Komentáře k článku

K tomuto článku je celkem 1 komentář


Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty

Poslední rady a tipy



Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci