Dnes je Pondělí 20.5.2024 a svátek má Zbyšek | V databázi máme 4 808 receptů


Rybí míšenina po námořnicku

Zařazeno v kategorii: Recepty - Ryby > Ryby sladkovodní i mořské
Autor: lucka

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Rybí míšenina po námořnicku ingredience:

750g různých druhů ryb (kapr, candát, štika), sůl, pepř, petrželka, 140g cibule, 100g žampionů, 2 stroužky česneku, 1 bobkový list, 1/4l červeného vína, 50g másla, 25g hladké mouky

Rybí míšenina po námořnicku postup:

Ryby očistíme, nakrájíme na menší kousky, dáme do hrnce, do kterého dáme na dno polovinu nakrájené cibule a nasekanou petrželku, pepř a zalijeme červeným vínem a trochou vody. Ryby rychle uvedeme do varu a za snížené teploty vaříme asi 20 minut. Potom je vyndáme do mísy, vývar zahustíme jíškou, povaříme a přecedíme. Do omáčky přidáme polovinu cibule a hub, které jsme podusili na části másla. Omáčku nalijeme na ryby, krátce podusíme a podáváme.

Fotografie

K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.

Ohodnoťte recept "Rybí míšenina po námořnicku"

Stav hlasování: 1.9/5 (32 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Vstupte do diskuse receptu Rybí míšenina po námořnicku ...

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Ryby sladkovodní i mořské

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci