Polévka z kapra
před 14 roky Tisk článku Tisk článku do PDF Poslat emailem 2 komentáře přečteno 5 509×
hlava z kapra (bez skřelí), vnitřnosti z kapra (mlíčí nebo jikry, nejlépe oboje), po třech kuličkách celého pepře a nového koření, kousek cibule, kostka masoxu, mrkev, petržel, celer, kousek másla, trochu zásmažky, starší rohlík, olej na smažení, majoránka, mletý pepř
Ohodnoťte recept "Polévka z kapra"
Reklama
Rybí polévka je klasika každých našich vánoc, ale letos je silně ohrožena, protože nemůžeme nikde sehnat jikry. Slyšel jsem, že se dají nějak nahradit - jsou to jakoby umělé, snad z krupičky pod. Mohl by mi někdo z Vás poradit? Předem srdečné díky a hezké vánoční svátky-.