Dnes je Pondělí 24.9.2018 a svátek má Jaromír | V databázi máme 4 775 receptů


Patizon plněný mletým masem

1 patizon, 400g směsi mletého vepřového masa, 1 žemle, mléko na namočení žemle, 1 vejce, 50g anglické slaniny, 50g tvrdého sýra, sůl, pepř, vegeta, petrželka, olej na vymazání zapékací mísy, vývar

Ohodnoťte recept "Patizon plněný mletým masem"

Stav hlasování: 2.4/5 (59 hlasů celkem)

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 1 komentář

06.04.2011 v 00:00 zaslal sarkiska

Patizon jsem nepodlévala a byl také moc dobrý a křehoučký. Navíc jsem do směsi přidala ještě kečup Hellmanns Napoli - má výbornou chuť po bazalce a oreganu.

Přidejte Váš komentář

Vaše jméno:*
E-mail *:
Nadpis:
Komentář:
* Pokud je obrázek nečitelný, nový načtete kliknutím na obrázek.
Pro přihlášené se kontrolní obrázek nezobrazuje. Přihlašte se či se zaregistrujte pokud ještě nemáte účet.
Opište text z obrázku: *

Reklama


Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty

Poslední rady a tipy



Náhodné recepty



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci