Dnes je Čtvrtek 18.4.2024 a svátek má Valérie | V databázi máme 4 808 receptů


Nákup drůbežího masa

Drůbež se nejčastěji prodává zmrazená nebo jen chlazená. V některých obchodech dostaneme také balenou drůbež, která je již kuchyňsky upravená.

Ohodnoťte článek "Nákup drůbežího masa"

Stav hlasování: 2.5/5 (257 hlasů celkem)

Komentáře ke článku

K tomuto článku je celkem 2 komentáře

02.07.2011 v 13:00 zaslal ivannessaa

křehčené maso

Dalším „hitem“ je paskvil v podobě křehčeného masa.Nacpaný éčky a chemií(dusitany + kys.citronovou­)konzistentně vhodné na rizoto a podobné úpravy,na kterém si však nelze pochutnat.Lacinost tohoto braku však láká.Jinak je to nezdravý hnus.

28.06.2011 v 14:41 zaslal Emenem

Hloupi amateri

Kdo píše tyto články, které nemají nejen žádnou hodnotu, ale jsou i zavádějící? Pak se člověk nediví těm hysteriím okolo konzumace potravin a la teď je to maso „nadopované“ hormony (což je v EU přísně zakázané a nedělá se), pak klíčky…
Salmonelóza je nemoc, proto ji v mase asi nenajdete, leda tak Salmonellu. Ale přitom nejčastěji je to právě Campylobacter, který způsobuje kampylobakteriózu. Správné skladování je potřebné, ale důležitější je tepelná úprava a následná urychlená konzumace bez křížové kontaminace, což je velice jednoduché vysvětlit, ale v článcích to nenajdete, protože autoři relevantní informace leda berou z googlu… Jo a 60°C je nedostatečné vysvětlení, když už, tak je potřeba sdělit i čas a že jde o teplotu v jádře…

Přidejte Váš komentář

Vaše jméno:*
E-mail *:
Nadpis:
Komentář:
* Pokud je obrázek nečitelný, nový načtete kliknutím na obrázek.
Pro přihlášené se kontrolní obrázek nezobrazuje. Přihlašte se či se zaregistrujte pokud ještě nemáte účet.
Opište text z obrázku: *

Reklama


Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty

Poslední rady a tipy



Náhodné recepty



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci