Kubínské zelí
před 14 roky Tisk článku Tisk článku do PDF Poslat emailem 1 komentář přečteno 5 970×
1 středně velká hlávka zelí, 1 větší cibule, olej, 1 konzerva-vepřové maso ve vl.šťávě(velká), 1 pár ostravské klobásy, sůl, 3lžičky ml.sladké papriky, 2 lžíce jemně pálivého kečupu, ocet, koření Podravka, 2 středně velké syrové brambory, voda.
Ohodnoťte recept "Kubínské zelí"
Reklama
Tenhle recept je obzvlášť dobrý. Vařené zelí moc nemusím, ale „Kubínského“ bych se mohla užrat. Není ani složité na přípravu. Ale hlavní je, aby v něm byly dobré klobásky a kvalitní vepřové maso z konzervy, že jinak to může tu pravou chuť jídla úplně zkazit.
A ať se jí s bramborem, knedlíkem, bramborovým knedlíkem nebo s chlebem, vždy je výtečné.