Dnes je Pondělí 15.4.2024 a svátek má Anastázie | V databázi máme 4 808 receptů


Jaká jsou rizika opékání a grilování a jak se jim bránit?

Zařala grilovací sezóna a pokud hovoříme o úpravě uzenin na přímém ohni, je férové se zmínit o určitých rizicích této úpravy. Je pravda, že působení kouře je spojeno s karcinogenními účinky. Riziko nežádoucích účinků na organismus však tkví spíše v surovinách použitých k výrobě uzenin než v samotném kouři.

Ohodnoťte článek "Jaká jsou rizika opékání a grilování a jak se jim bránit?"

Stav hlasování: 2.8/5 (109 hlasů celkem)

Komentáře ke článku

K tomuto článku je celkem 1 komentář

21.11.2012 v 13:18 zaslal Marek S.

Grilování

škodlivost grilování už je asi všeobecně známá, ale myslím si, že když člověk dodržuje základní pravidla, tzn. nenechává maso opálit plamenem a necpe se uzeninami, je grilčo k nezaplacení. Mně to letos chytlo tak, že jsem začal hledat na internetu recepty (a to jako chlap rád nevařím), docela jsem si oblíbil tyhle tipy: http://recepty­nagrilovani.cz/, jsou jednoduché a hlavně mi přijde, že v rámci možností i zdravé

Přidejte Váš komentář

Vaše jméno:*
E-mail *:
Nadpis:
Komentář:
* Pokud je obrázek nečitelný, nový načtete kliknutím na obrázek.
Pro přihlášené se kontrolní obrázek nezobrazuje. Přihlašte se či se zaregistrujte pokud ještě nemáte účet.
Opište text z obrázku: *

Reklama


Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty

Poslední rady a tipy



Náhodné recepty



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci