Dnes je Sobota 18.5.2024 a svátek má Nataša | V databázi máme 4 808 receptů


Fofr buchta se zelim

1 vejce 1 sklenice podmasli 1 sklenice hladke mouky 1 lzicka sody 1 lzicka oleje na vymazani plechu Napln: 1 velka cibule 250 g anglicke slaniny 500 g sterilizovaneho zeli 1 vejce 2 lzice majonezy

Ohodnoťte recept "Fofr buchta se zelim"

Stav hlasování: 2.2/5 (44 hlasů celkem)

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 4 komentáře

20.10.2010 v 00:00 zaslal Monika Kvereková

Plech jsem potáhla pečícím papírem,lépe se to pak i oddělovalo,hmoty se mě zdálo poněkud málo,ale stačilo to.Sklenice byla 3dcl.Anglickou jsem dala pikantní,má to i říz.Vše jak je uvedeno v receptu,pekla opravdu při těch 180st, doplňuji jen čas - po dobu 30minut.Opravdu výborný,teplé i studené. Řežu krájecím kolečkem jako na pizzu.Celá příprava opravdu max. 1hodina.

20.10.2010 v 00:00 zaslal Monika Kvereková

Po upečení a snědení jsem zjistila, že jsem nepoužila steril.zelí, ale kysané ze sáčku ....ale můžu říct, že to není špatné.

20.10.2010 v 00:00 zaslal Monika Kvereková

Plech jsem potáhla pečícím papírem,lépe se to pak i oddělovalo,hmoty se mě zdálo poněkud málo,ale stačilo to.Sklenice byla 3dcl.Anglickou jsem dala pikantní,má to i říz.Vše jak je uvedeno v receptu,pekla opravdu při těch 180st, doplňuji jen čas - po dobu 30minut.Opravdu výborný,teplé i studené. Řežu krájecím kolečkem jako na pizzu.Celá příprava opravdu max. 1hodina.

20.10.2010 v 00:00 zaslal Monika Kvereková

Po upečení a snědení jsem zjistila, že jsem nepoužila steril.zelí, ale kysané ze sáčku ....ale můžu říct, že to není špatné.

Přidejte Váš komentář

Vaše jméno:*
E-mail *:
Nadpis:
Komentář:
* Pokud je obrázek nečitelný, nový načtete kliknutím na obrázek.
Pro přihlášené se kontrolní obrázek nezobrazuje. Přihlašte se či se zaregistrujte pokud ještě nemáte účet.
Opište text z obrázku: *

Reklama


Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty

Poslední rady a tipy



Náhodné recepty



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci