Fofr buchta se zelim
před 14 roky Tisk článku Tisk článku do PDF Poslat emailem 4 komentáře přečteno 7 618×
1 vejce 1 sklenice podmasli 1 sklenice hladke mouky 1 lzicka sody 1 lzicka oleje na vymazani plechu Napln: 1 velka cibule 250 g anglicke slaniny 500 g sterilizovaneho zeli 1 vejce 2 lzice majonezy
Ohodnoťte recept "Fofr buchta se zelim"
Reklama
Plech jsem potáhla pečícím papírem,lépe se to pak i oddělovalo,hmoty se mě zdálo poněkud málo,ale stačilo to.Sklenice byla 3dcl.Anglickou jsem dala pikantní,má to i říz.Vše jak je uvedeno v receptu,pekla opravdu při těch 180st, doplňuji jen čas - po dobu 30minut.Opravdu výborný,teplé i studené. Řežu krájecím kolečkem jako na pizzu.Celá příprava opravdu max. 1hodina.