Babiččina zelňačka
Zařazeno v kategorii: Recepty - Polévky > Smetanové polévky
Autor: Pinďa
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 1 komentář zobrazeno 63 564×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Babiččina zelňačka ingredience:
2 nožičky pikantnější klobásy
1 cibule
olej
1/2 balení kysaného zelí
4 větší brambory
mletá paprika, majoránka
2 kostky bujónu extra silný
1 bobkový list
4 kuličky nového koření
smetana
Babiččina zelňačka postup:
Brambory očistíme a nakrájíme na kostičky. Klobásy na slabé kolečka. Cibuli na jemno. Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme klobásu a osmažíme, pak přidáme brambory a zelí i s nálevem, zaprášíme paprikou, přidáme bobkový list, nové koření a bujóny a zalijeme vodou. Vaříme do měkka. Pak vyjmeme bobkový list a nové koření a nakonec zjemníme smetanou.Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Babiččina zelňačka"
Zkuste také
Reklama