Dnes je Sobota 22.9.2018 a svátek má Darina | V databázi máme 4 775 receptů


Základní postupy sterilování

Jednoduchým sterilováním při teplotě 85 – 100 stupňů C se zničí mikroorganismy a ovoce, zelenina nebo houby si zachovají svou chuť, vůni i barvu.

Ohodnoťte článek "Základní postupy sterilování"

Stav hlasování: 2.3/5 (211 hlasů celkem)

Komentáře ke článku

K tomuto článku je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Přidejte Váš komentář

Vaše jméno:*
E-mail *:
Nadpis:
Komentář:
* Pokud je obrázek nečitelný, nový načtete kliknutím na obrázek.
Pro přihlášené se kontrolní obrázek nezobrazuje. Přihlašte se či se zaregistrujte pokud ještě nemáte účet.
Opište text z obrázku: *

Reklama


Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty

Poslední rady a tipy



Náhodné recepty



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci