Začala grilovací sezona, jaké jsou letošní žhavé tipy na gril?
před 13 roky
Tisk článku
Tisk článku do PDF
Poslat emailem
0 komentářů
přečteno 3 009 223×
S příchodem velmi teplého počasí před pár dny začala naostro grilovací sezóna. V supermarketech byly vyprodané všechny tradiční dobroty na gril. Co byste mohli vyzkoušet?
Mezi tradiční grilovací dobroty patří kuřecí, nebo i krůtí maso. Hotových výrobků to jsou bílé bavorské klobásky, nebo různě ochucené špekáčky.
Máte vlastní recept na grilovaou dobrotu? Podělte se o něj!
Tradiční i netradiční zipy čtenářů na grilování
– Grilované kuře vcelku
– Hovězí rib-eye steak
– Grilovaná žebírka
– Grilovaná kuřecí stehýnka v medové marinádě
– Marinované kuřecí špízy
– Špekáčky v kabátku
– Grilovaná krkovička
– Balkánský špíz
– Kuřecí špíz
– Grilovaný hermelín
Důležitou součástí některých pokrmů na gril jsou i marinády. Zde je pár netradičních marinád.
– Havajská marináda
– Hořčičná marináda
– Medová marináda
– Mexická marináda
Ohodnoťte článek "Začala grilovací sezona, jaké jsou letošní žhavé tipy na gril?"
Stav hlasování: 2.1/5 (57 hlasů celkem)
Reklama
Komentáře k článku
K tomuto článku je celkem 0 komentářů