Broskové řezy
Zařazeno v kategorii: Recepty - Moučníky, dezerty  > Koláče, buchty, bábovky 
				Autor: Janina
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 4 448×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Broskové řezy ingredience:
Na těsto: 
250 ml mléka 
135g másla 
350g pol.mouky 
200g cukru
40g kakaa
1 vanilkový pudink 
1 prášek do pečiva 
1 vanilkový cukr
3 vejce
500g broskví
 
Krém: 
2 vanilkové  pudinky  
800 ml vody nebo šťávy
4 lžíce cukru
1 sáček želatiny 
250g zakysané smetany
 
Kakao na posypání         
                
              
            
                                          
              
Broskové řezy postup:
Na mírném ohni zahřejeme mléko, ve kterém necháme rozpustit máslo. V míse důkladně promícháme všechny sypké suroviny, přidáme vejce a mléko a vše vyšleháme dohladka. Těsto vylijeme do vymazaného vysypaného plechu a poklademe broskvemi. Dáme do předehřáté trouby péci. Pečeme asi 25-30 minut při teplotě 200C.Z pudinku, tekutiny a cukru uvaříme podle návodu na obalu pudink a za stálého míchání přidáme želatinu. Za občasného zamíchání necháme zchladnout. Přidáme zakysanou smetanu a promícháme.Krém stejnoměrně rozetřeme na moučník a necháme v chladu ztuhnout.
Fotografie
K tomuto receptu nebyla nahrána žádná fotografie.Ohodnoťte recept "Broskové řezy"
Zkuste také
Reklama









