Péřová buchta
Zařazeno v kategorii: Recepty - Moučníky, dezerty  > Koláče, buchty, bábovky 
				Autor: Petra
před 14 roky Tisk receptu Tisk receptu do PDF Poslat emailem 0 komentářů zobrazeno 19 347×
Redakční tip:
Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.
Péřová buchta ingredience:
20 dkg hladké mouky
    20 dkg moučkového cukru
    1 prášek do pečiva
    1 dcl oleje
    4 vejce
    2 zakysané smetany
    2 skořicové cukry
    suroviny pro horký pudink:
    1 l mléka Lactel polotučné
    1 lžíce cukru
    2 vanilkové pudinky
Péřová buchta postup:
Rozmícháme celá vejce s moučkovým cukrem. Přidáme olej a mouku s práškem do pečiva. Hotové těsto vylijeme na tukem vymazaný plech. Z polotučného mléka Lactel uvaříme pudink a ještě horký pomalu lijeme na syrové těsto. Troubu rozehřejeme na 250° C. Těsto dáme do trouby a stáhneme teplotu na 200° C. Pečeme 10 - 15 minut. Ihned po vyndání z trouby rozetřeme 2 kysané smetany a posypeme skořicovým cukrem.Fotografie
Ohodnoťte recept "Péřová buchta"
Zkuste také
Reklama










