Dnes je Pátek 29.3.2024 a svátek má Taťána | V databázi máme 4 808 receptů


Nejlepší sladké snídaně

Nejlepší sladké snídaně

Jste milovníkem sladkých snídaní, ale zároveň se chcete před létem zbavit přebytečných kil?

Máme pro vás dobrou zprávu. U ketodiety, tedy stravy s vysokým obsahem tuků a nízkým obsahem sacharidů, se sladkých snídaní vzdávat nemusíte. Chytré sladké snídaně, které mají vysoký obsah živin, ale nízký obsah sacharidů, jsou skvělé pro ketonovou dietu.
Proteinová kaše
Neumíte si představit své ráno bez oblíbené ovesné kaše? Stačí jen vyměnit vaši oblíbenou ovesnou kaši za její proteinovou keto verzi, která vám dodá energii pro start do nového dne. Proteinové kaše jsou jednoduché na přípravu, ať už doma nebo v kanceláři. Mají velký obsah bílkovin a minimum cukrů a tuků. Existují v různých příchutích, které můžete střídat dle libosti.
Palačinky
Milovníci líných nedělních rán se palačinek nemusí vzdávat ani na ketodietě. Stačí si zvolit keto verzi proteinových palačinek, které obsahují důležité vitamíny a minerály pro vaše tělo. Vybrat si můžete z různých variant a jsou připraveny během chvilky. Doplnit je můžete bobulovým ovocem s nízkým obsahem cukru, jako jsou jahody, maliny a borůvky.
Cereálie
Víme, že cereálie jsou jednoduchou a rychlou snídaní, bohužel jejich komerční verze je plná cukrů, bez důležitých živin. Proto si vyberte její zdravou keto alternativu z kvalitních surovin, bez přidaného cukru. Smíchat je můžete například s plnotučným bílým jogurtem.
Proteinové tyčinky
Patří proteinové tyčinky, které si jen přibalíte s sebou do práce, mezi vaše oblíbené? U jejich keto verze se nemusíte bát přidaných cukrů a dalších nezdravých ingrediencí. Díky různým příchutím si vybere každý dle svého vkusu.
Smoothie
Oh, ranní smoothie, kdo by je nemiloval. Jejich příprava je jednoduchá a dodají vám energii na celé dopoledne. Vybrat si můžete z proteinových nápojů nebo z předem připravených smoothie, které si stačí jen sbalit na cesty. Jejich obměna je velmi snadná, stačí přidat čerstvý špenát, oblíbené oříškové máslo nebo bobulové ovoce.
Tak už víte, jakou snídani si připravíte zítra?

Ohodnoťte článek "Nejlepší sladké snídaně"

Stav hlasování: 2.0/5 (114 hlasů celkem)

Reklama

Komentáře k článku

K tomuto článku je celkem Komentáře zakázány

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Přidávání komentářů bylo zakázáno.

Vstupte do diskuse k článku Nejlepší sladké snídaně ...


Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty

Poslední rady a tipy



Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci