Mexický guláš
před 15 roky Tisk článku Tisk článku do PDF Poslat emailem 1 komentář přečteno 26 207×
600 g předního (nebo zadního) hovězího masa, 80 g sádla (nebo oleje), 2-3 střední cibule, 2 lžičky mleté sladké papriky, sůl, 1/2 lžičky drceného kmínu, rovná lžička majoránky, 2 lžíce hladké mouky, 2 stroužky česneku, 1/4 l vývaru z kostky bujónu, 100 g strouhaného sýra, 3 lžíce kečupu
Ohodnoťte recept "Mexický guláš"
Reklama
No, pár poznámek bych měl. Předně, Mexiko bez fazolí je jako velbloud bez hrbů, takže lama… Ten strouhaný sýr milá kuchařinko, se falt nesype na na gulášek, ale na tu rýži, která je nejlepší přílohou. Je možné uvařit i hráškovou rýži, to se jen do vařené rýže přisype a nechá prohřát sterilovaný hrášek