Dnes je Pátek 29.3.2024 a svátek má Taťána | V databázi máme 4 808 receptů


Grilovaná vepřová krkovice v bylinkové marinádě

4x200 g krkovice 250 g tatarská omáčka Hellmann´s 1 lžíce sekaného tymiánu 1 lžíce sekané máty 1 lžíce sekané listové petržele Sůl, pepř Kůra z jedné limetky

Ohodnoťte recept "Grilovaná vepřová krkovice v bylinkové marinádě"

Stav hlasování: 2.7/5 (321 hlasů celkem)

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 1 komentář

18.06.2011 v 18:57 zaslal sarkiska

doba grilování

Vyzkoušela jsem uvedený recept – pět hvězdiček je málo:) – bylo to opravdu výborné. Z každé strany jsem je nechala cca 5 minut stejně jako hovězí. Nakládání do tatarky a majolky jsem četla na stránkách Hellmanns a od té doby, co jsem to zkusila, to dělám čím dál častěji:)

Přidejte Váš komentář

Vaše jméno:*
E-mail *:
Nadpis:
Komentář:
* Pokud je obrázek nečitelný, nový načtete kliknutím na obrázek.
Pro přihlášené se kontrolní obrázek nezobrazuje. Přihlašte se či se zaregistrujte pokud ještě nemáte účet.
Opište text z obrázku: *

Reklama


Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty

Poslední rady a tipy



Náhodné recepty



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci