Dnes je Pondělí 23.10.2017 a svátek má Teodor | V databázi máme 4 767 receptů


Francouzské bramboráky

Zařazeno v kategorii: Recepty - Předkrmy > Teplé předkrmy
Autor: lucka

Redakční tip:

Podpořte finanční gramotnost a přidejte se k projektu vzdělávání "Jsem finančně gramotný/á" na Facebooku.

Francouzské bramboráky ingredience:

1kg brambor, 200-250g slaniny, 1 vejce, trocha hladké mouky, zelí, houby, sůl, pepř, majoránka, česnek, cibule

Francouzské bramboráky postup:

Brambory nastrouháme na jemno, přidáme pokrájenou slaninu, civuli, zelí, houby, vejce, česnek. Zasypeme hladkou mokou, osolíme, opepříme a vše dobře promícháme. Pečeme na oleji do zlatova

Fotografie

Ohodnoťte recept "Francouzské bramboráky"

Stav hlasování: 3.3/5 (23 hlasů celkem)

Zkuste také

Reklama

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 0 komentářů

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Vstupte do diskuse receptu Francouzské bramboráky ...

Mohlo by Vás zajímat ...


Recepty z kategorie Teplé předkrmy

Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty



Poslední rady a tipy

Náhodné recepty

ReceptyNaDoma.cz na Facebooku



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci