Domácí Lasagne
před jedenácti roky Tisk článku Tisk článku do PDF Poslat emailem 0 komentářů přečteno 37 022×
- cca 500-600 g kvalitního mletého masa (vepřové a hovězí napůl) – hodně velký hrnec, ve kterém budete vařit omáčku – 2,5 – 3 litry italského rajčatového protlaku na omáčku – 2 velké mozzarelly – 2 celé balení strouhaného parmezánu (nebo Gran Moravia, jak už jsem se zmínila, je to český výrobek a nahradí perfektně italský parmezán, pokud ho v krámě nenajdete – např. Globus, Kaufland nebo Grand Moravia obchod) – cca 1kg čerstvých těstovin lasagne (sušené doporučuji Panzani nebo Barilla, pokud najdete čerstvé jsou mnohem lepší – mají je např. v Gran Moravia obchodě v Pražské ulici Liberec a nebo malý obchůdek s italskými potravinami od magistrátu Liberec vlevo naproti kostelu), pokud ne tak ty sušené – 250 ml, nebo jedno balení bešamelu (můžete si udělat doma, pokud máte radši domácí) - dá se sehnat také v tom malém obchůdku za radnicí Liberec viz lasagne – panenský olivový olej, pepř, sůl – hranatý pekáč, klidně i ten na jedno použití – pozor musí být dost hluboký, zhruba 10 cm ! – 4 suché a čisté utěrky
Ohodnoťte recept "Domácí Lasagne"
Reklama