Bezlepková palačinka plněná tvarohovo-tuňákovým krémem, salátem lollo-bianco, tuňákem a strouhaným sýrem
před devíti roky Tisk článku Tisk článku do PDF Poslat emailem 0 komentářů přečteno 18 801×
150 g tuňáka Rio mare v olivovém olej 80 g tuňákového krému Rio Mare Paté 64 g salátu lollo bianco 20 g jarní cibulka Tvarohovo-tuňákový krém: 60 g másla 100 g tvrdého tvarohu zbytek olivového oleje z tuňáka 2 lžíce mléka sůl Bezlepková palačinka: 2 lžíce olivového oleje Monini 20 g bezlepkové mouky pohankové 40 g bezlepkové mouky Jizerky 2 žloutky sůl 160 ml mléka petržel kudrnka paprika jarní cibulka
Ohodnoťte recept "Bezlepková palačinka plněná tvarohovo-tuňákovým krémem, salátem lollo-bianco, tuňákem a strouhaným sýrem"
Reklama