Dnes je Středa 24.4.2024 a svátek má Jiří | V databázi máme 4 808 receptů


Živáňská pečeně

Živaňská pečeně se připravuje v přírodě. Je to doslova obřad. Kořenící směs bývá často tajemstvím hostitele, který si ji sám připravuje z různých druhů koření a sušených bylinek.

 

Ohodnoťte článek "Živáňská pečeně"

Stav hlasování: 2.8/5 (270 hlasů celkem)

Komentáře ke článku

K tomuto článku je celkem 1 komentář

21.11.2020 v 20:33 zaslal Vladimír Pospíšil

Živáňská

Přečetl jsem několik receptů na živáňskou pečeni,ale ani jeden nelze označit jako živáňská,Některé recepty se lehce přibližují,ale většinou se jedná o paskvily.Nemohu uvést recept,který mne naučili stařečkové v jedné salaši když jsem byl na vojně a lehce jsem zabloudil.Rád bych ale dopřál kuchařům amatérům,chlupářům si živáňskou ugrilovat.Co je tedy potřeba:více druhů masa,( 1–2 dny naložit) pepř,sůl,slani­nu,brambory,pa­priku,česnek.ci­buli,papriku lusk pergamen, provázek,kolí­ček,alobal,pou­stu dřeva ,pivo.Věřte mi,že s těmito surovinami se vám pravou živáňkou podaří udělat

Přidejte Váš komentář

Vaše jméno:*
E-mail *:
Nadpis:
Komentář:
* Pokud je obrázek nečitelný, nový načtete kliknutím na obrázek.
Pro přihlášené se kontrolní obrázek nezobrazuje. Přihlašte se či se zaregistrujte pokud ještě nemáte účet.
Opište text z obrázku: *

Reklama


Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty

Poslední rady a tipy



Náhodné recepty



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci