Dnes je Pátek 29.3.2024 a svátek má Taťána | V databázi máme 4 808 receptů


Žampionové rizoto po provensálsku

330g rýže, 1 lžíce rostlinného tuku, 200 - 250g žampionů, 1 pórek, 1 lžíce másla, sůl, pepř, špetka provensálského koření, ředkvičky, červená paprika  

Ohodnoťte recept "Žampionové rizoto po provensálsku"

Stav hlasování: 2.5/5 (80 hlasů celkem)

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 2 komentáře

04.09.2010 v 00:00 zaslal Jarouš

To není rizoto, to je dušená rýže smíchaná s orestovanými a podušenými žampiony. Opravdové rizoto se dusí v troubě zároveň s ostatními (podle potřeby předem tepelně upravenými) přísadami.

04.09.2010 v 00:00 zaslal Jarouš

To není rizoto, to je dušená rýže smíchaná s orestovanými a podušenými žampiony. Opravdové rizoto se dusí v troubě zároveň s ostatními (podle potřeby předem tepelně upravenými) přísadami.

Přidejte Váš komentář

Vaše jméno:*
E-mail *:
Nadpis:
Komentář:
* Pokud je obrázek nečitelný, nový načtete kliknutím na obrázek.
Pro přihlášené se kontrolní obrázek nezobrazuje. Přihlašte se či se zaregistrujte pokud ještě nemáte účet.
Opište text z obrázku: *

Reklama


Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty

Poslední rady a tipy



Náhodné recepty



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci