Dnes je Čtvrtek 18.4.2024 a svátek má Valérie | V databázi máme 4 808 receptů


Tyrolský broskvový koláč

Těsto: 100g měkkého másla, 2 vejce, 100g cukru, špetka soli, 1 lžička kypřícího prášku do pečiva, 250g hladké mouky Kromě toho: 1 větší konzerva broskev, 2 lžíce cukru, 2 lžičky vanilkového cukru, 2 lžíce moučkového cukru

Ohodnoťte recept "Tyrolský broskvový koláč"

Stav hlasování: 2.9/5 (115 hlasů celkem)

Komentáře k receptu

K tomuto receptu je celkem 1 komentář

16.04.2011 v 00:00 zaslal JaPo

Je dobry. To mleko se tam opravdu musi dat, protoze testo je velmi tuhe. Pridala jsem k broskvim sekane mandle. Pekla jsem jenom 20 minut (v horkovzdusne trouble). Diky za recept, zajimava varianta neceho, co pecu casto :-)

Přidejte Váš komentář

Vaše jméno:*
E-mail *:
Nadpis:
Komentář:
* Pokud je obrázek nečitelný, nový načtete kliknutím na obrázek.
Pro přihlášené se kontrolní obrázek nezobrazuje. Přihlašte se či se zaregistrujte pokud ještě nemáte účet.
Opište text z obrázku: *

Reklama


Poslední přidané recepty

Nejoblíbenější recepty

Poslední rady a tipy



Náhodné recepty



    Naši partneři:

  • Profesionální vývoj a správa webových aplikaci